4-8 tykke svinekoteletter
Barbecueglasering:
5 cl eddike evt. balsamico
1 spsk. dijonsennep
1 dl ketchup
1 spsk. worchestersauce
2 spsk. soyasauce
1 fed fintrevet hvidløg
3 spsk. farin eller sukker
½-1 hakket frisk rød chili
4-8 majskolber
50 g hvidløgssmør salt og peber
Tilbehør: evt. tyrkiske helt flade brød, flute eller kartofler.
Rør barbecueglaseringen sammen.
Kom kød og glasering i en pose, og lad det trække, gerne et par timer i køleskabet.
Tag kødet op af glaseringen, og kasser posen med den resterende væde.
Grill koteletterne, til de er gennemstegte - Pas på, de ikke bliver sorte.
Tag de yderste blade af majsen, så de inderste dækker kornene.
Læg majsene på grillen, og grill dem, til de er gode, vend dem ofte.
Server koteletterne med majs, hvidløgssmør og brød eller kartofler.