Logo

Stegte peberfrugter med gedeost og couscous

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte peberfrugter med gedeost og couscous

Trækul:      Direkte

Gas:           Direkte/middel varme

Forberedelse: 35 minutter. Stegetid: 10 minutter

 

100 g hurtigkogt couscous

3 dl grønsagsbouillon

25 g smør

1 spsk hakket frisk persille

2 fed hvidløg, knust

16 sorte oliven, hakket groft

salt og friskkværnet sort peber

4 store røde peberfrugter

4 små tomater

225 g gedeost

olivenolie til pensling

 

A. Kom couscoussen i en skål og hæld den varme grønsags­bouillon over.

Lad det trække i 5 min., til bouillonen er absorbe­ret, og couscoussen er blevet blød.

Tilsæt smør, persille, hvidløg, oliven, salt og peber og rør couscoussen igennem med en gaf­fel.

 

B. Skær peberfrugterne i halve, fjern kernerne og den hvide membran.

Skær tomaterne i halve og læg en halv tomat ind i hver af de halve peberfrugter. Anret couscoussen rundt om to­materne.

 

C. Skær gedeosten i otte skiver og læg en skive på hver af pe­berfrugterne.

 

D. Pensl peberfrugterne udvendigt rned olivenolie.

Grill dem di­rekte over middel varme i 8-10 min., til peberfrugterne lige er møre og har taget en smule farve.

Server dem straks med salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her