Trækul: Direkte
Gas: Direkte/middel varme
Forberedelse: 35 minutter. Stegetid: 10 minutter
100 g hurtigkogt couscous
3 dl grønsagsbouillon
25 g smør
1 spsk hakket frisk persille
2 fed hvidløg, knust
16 sorte oliven, hakket groft
salt og friskkværnet sort peber
4 store røde peberfrugter
4 små tomater
225 g gedeost
olivenolie til pensling
A. Kom couscoussen i en skål og hæld den varme grønsagsbouillon over.
Lad det trække i 5 min., til bouillonen er absorberet, og couscoussen er blevet blød.
Tilsæt smør, persille, hvidløg, oliven, salt og peber og rør couscoussen igennem med en gaffel.
B. Skær peberfrugterne i halve, fjern kernerne og den hvide membran.
Skær tomaterne i halve og læg en halv tomat ind i hver af de halve peberfrugter. Anret couscoussen rundt om tomaterne.
C. Skær gedeosten i otte skiver og læg en skive på hver af peberfrugterne.
D. Pensl peberfrugterne udvendigt rned olivenolie.
Grill dem direkte over middel varme i 8-10 min., til peberfrugterne lige er møre og har taget en smule farve.
Server dem straks med salat til.