Logo

Satay spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Satay er grillede spid med varierende kød. I denne opskrift laves de med både kylling, svin og oksekød. Herefter pensles de med en lækker blanding af hvidløg, ingefær og kokos. Perfekt en sommeraften.

 

1 kyllingebryst uden skind og ben
175 g svinemørbrad
175 g oksefilet
1 fed hvidløg
1 spsk lys sirup
½ spsk reven ingefær
4 spsk kokosmælk
salt og peber

Skær med en skarp kniv kyllingebrystet en gang igennem på langs og en gang på tværs, så der bliver 4 stykker. Skær mørbrad og filet i 2 ½ cm tykke skiver og del filetskiverne 1-2 gange, så de får samme størrelse som mørbraden. Læg alle kødstykkerne mellem to stykker film og bank dem flade med en kagerulle. Bland hvidløg, sukker, ingefær og kokosmælk og krydr med salt og peber. Pensl blandingen på kødet så det er helt dækket. Stil det køligt 2 timer. Forvarm grillen. Stik kødet på fugtige træspid og pensl med lidt olie. Grill dem ca. 10 minutter til kødet er gennemstegt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her