Logo

Sajomarineret grillkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 kyllingeoverlår
¾ dl soja
3 spsk sukker
¾ dl sake (brug evt. tør Cinzano)
¾ dl mirin (brug evt. sød Vermouth)
3 spsk revet frisk ingefær
2 spsk hakket frisk basilikum
2 tsk Maizena

Til saucen blandes alt undtagen kød og Maizena i en gryde og koges ca. ½ minut.
Men pas på: Det koger nemt over!
Øs ¾ dl af saucen over i en separat skål.
Det skal senere bruges som marinade til kyllingelårene.
Vask kødet, tør kødet af og skær ben og overskydende fedt af.
Kødet lægges i marinaden, dækkes til og stilles køligt i mindst ½ time (dog højst 8 timer).
Grill kødet - først på skindsiden - og pensl en gang imellem med saucen på begge sider.
Grill kyllingekødet til det er helt gennemstegt.
Det tager ca. et kvarter.
Jævn resten af saucen med ca. 2 tsk Maizena udrørt i lidt vand.
Serveres med ris, grønsager og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her