Juni starter den officielle sommerperiode. For mange er sol og sommer ensbetydende med grill, og man sidder ude og hygger med et godt glas vin. Vi bringer et forslag til grillmaden.
# Ingredienser
600 g store pillede rejer eller kammuslinger
1 frisk rød chili
2 fed hvidløg
50 g smør
200 g frisk babysalat (evt. rucola, spinat m.m.)
1 håndfuld friske basilikumblade
Parmesanost i flager
Tilbehør: godt ciabattabrød
* Tilberedning
Hak hvidløg og chili fint.
Smelt smør i en grillbakke på grillen eller i en pande på komfuret.
Tilsæt hvidløg og chili og svits kort.
Kom rejer/kammuslinger i, og grill nogle få minutter
(kammuslingerne skal blive gyldne - rejerne flotte lyserøde).
Server straks på en bund af babysalat og basilikumblade, og
dryp med lidt af smørret fra grillbakken.
Pynt med parmesanost i flager, og server med et godt ciabattabrød.
Bliver det regnvejr - ja, så må I jo ...... tørre tøjet indendørs.