Logo

Rejer eller kammuslinger med hvidløg og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejer eller kammuslinger med hvidløg og chili


Juni starter den officielle sommerperiode. For mange er sol og sommer ensbetydende med grill, og man sidder ude og hygger med et godt glas vin. Vi bringer et forslag til grillmaden.


# Ingredienser 

600 g store pillede rejer eller kammuslinger
1 frisk rød chili
2 fed hvidløg
50 g smør
200 g frisk babysalat (evt. rucola, spinat m.m.)
1 håndfuld friske basilikumblade
Parmesanost i flager

Tilbehør: godt ciabattabrød


* Tilberedning

Hak hvidløg og chili fint.

Smelt smør i en grillbakke på grillen eller i en pande på komfuret.

Tilsæt hvidløg og chili og svits kort.

Kom rejer/kammuslinger i, og grill nogle få minutter 

(kammuslingerne skal blive gyldne - rejerne flotte lyserøde). 

Server straks på en bund af babysalat og basilikumblade, og 

dryp med lidt af smørret fra grillbakken.

Pynt med parmesanost i flager, og server med et godt ciabattabrød.

 

 

 
Rejer eller kammuslinger med hvidløg og chili
Bliver det regnvejr - ja, så må I jo ......  tørre tøjet indendørs.

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.474 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her