12 små rødspættefileter
12 store nordsørejer
3 spsk citronsaft
6 små løg
6 mellemstore tomater
18 lige store champignon
½ bundt persille
1 lille fed hvidløg
2 spsk smør
2 spsk olie
½ tsk tørret timian
lidt salt
cayennepeber
Rødspættefileter skylles, duppes tørre og halveres på langs.
Rejerne pilles, overbruses med koldt vand og drypper af.
Fisk og rejer dryppes med citronsaft og trækker.
Løgene pilles og koges 10 minutter i lidt vand.
Tomater halveres, champignon gøres i stand.
Persille skylles og slynges tør.
Hvidløg pilles og presses.
Ovnens grill eller havegrillen tændes.
Smør smeltes i en kasserolle og røres sammen med olie, hvidløg, smuldret timian, salt og cayennepeber.
Løgene halveres.
Persille fordeles på rødspættefileterne, som rulles sammen og stikkes på spid, afvekslende med rejer, løg, tomat og champignon.
Spiddene pensles med krydderolie og grilles 5 minutter på hver side.