Logo

Peberfrugter i aske med kapers og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberfrugter i aske med kapers og oliven

Brug direkte grillning - som snack eller som tilbehør til kød eller fjerkræ

 

2 røde peberfrugter

2 spsk kapers

2 spsk sorte oliven uden sten

1 fed hvidløg, snittet

½ dl olivenolie

havsalt

2 spsk hakket persille

 

Prik skindet på peberfrugterne med en gaffel.

Læg peberfrugterne ned i asken på grillen og vend dem hyppigt, indtil de er helt sorte. Læg peberfrugterne i et fad med tætsluttende folie i 30 minutter, mens de afkøler.

Fjern skind og kerner og skær peberfrugterne i grove stykker.

Lav en marinade af kapers, oliven, hvid­løg og olivenolie.

Vend peberfrugterne i lagen, krydr rned salt, drys persille over og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her