Det på ægte friluftslivsfacon med denne dejlige opskrift!
Tag din familie under armen og hop ud i den ...
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.
#
4-8 grillpølser
4 tykke skiver grovbrød eller alm pølsebrød
4 spsk olie
1-2 fed hvidløg
salt og peber fra kværn
brøndkarse
tomater
*
1. Skær pølserne i 4-5 stykker efter længde.
Skær evt. skorpen af brødet og del det i firkanter på
størrelse med pølsestykkerne.
Sæt begge dele skiftevis på spid.
Du kan også gøre som på billedet; rist brød og pølser hver
for sig.
2. Pisk olien med presset hvidløg og rigeligt friskkværnet
peber.
Spiddene pensles med blandingen og grilles 5-6 minutter.
De skal drejes hvert halve minut.
3. Når brødet er sprødt og pølserne gyldne, lægges de hele
spid på et stort fad.
Pynt med brøndkarse og tomatbåde og drys hele anretningen
med salt.