(4 personer)
150 g oksekød i firkanter på 3-4 cm
150 g lam i firkanter på 3-4 cm
125 g svin i firkanter på 3-4 cm bed om skært kød
spid:
4 pæne markchampignon,
1 grøn peberfrugt
4 små modne faste tomater
1 salatløg som skæres i fire stykker
4 salvieblade
4 laurbærblade helst friske
salt og peber
1. Sættes på spid i skiftende rækkefølge, salviebladene ved tomaterne, laurbærbladene ved svinekødet, pensles, og krydres.
Til kartoffelsalaten
¼ l yoghurt naturel
1 agurk
½ kg faste små kartofler
2 fed hvidløg
salt og peber
1. Yoghurt drænes i kaffefilter, agurken flækkes, kærner tages ud agurken rives groft.
2. De kogte kartofler skives. Det hele blandes smages til med salt og peber og hvidløg.
3. spiddene grilles i ca. 8 min. under drejning.
4. Vin: en kølig Beaujolais.