500 g skinketern, 2x2x2 cm
Marinade:
4 spsk olivenolie
1 spsk spidskommen
2 fed hvidløg
salt og peber
8 tynde skiver parmaskinke
1-2 citroner
24 fed hvidløg
12-16 træspid
Salat
4 tomater, gerne gule
1 rødløg
1 spsk olivenolie
1 tsk citronsaft
basilikum
50 g feta
Træspiddene lægges i vand for ikke at brænde på grillen.
Vend skinketern med olie, spidskommen, fintsnittet hvidløg, salt og peber. Sæt kødet i køleskabet og lad det marinere mindst 30 minutter - gerne længere, dog højst 12 timer.
Skær parmaskinken i tynde strimler og pak skinketernene heri. Skær citronen i både og pil hvidløgsfed dene. Sæt skinketern, hele hvidløgsfed og citronbåde på spiddene. Grill dem ca. 10 minutter i alt. Vend spiddene af og til.
Tomater og rødløg skæres i skiver. Rør olien med citronsaft, salt og peber og dryp det over
tomater og løg. Pynt med basilikum og feta i små stykker eller tern.