Logo

Lauras jamaicanske kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskrift kan bruges til store poussiner, perlehøns eller små kyllinger, især kornopfedede kyllinger. Du skal bare tilpasse tilberedningstiden og give den omkring 15 minutter pr 450 g plus 15 minutter. Du skal bruge en grill med låg til denne opskrift.
Til 4 personer
 
1 x 1,5 kg kornopfedet kylling
1 tsk paprika
1 spsk mildt karrypulver
En knivspids stødt kryddernellike
En knivspids stødt kanel
Fint revet skræl fra ½ citron
1 fed hvidløg, knust
1 spsk hakket frisk koriander
¼ tsk salt
friskkværnet sort peber
50 g blødt smør
2 friske laurbærblade
 
Fjern elastikken fra benene samt indmad og overskydende fedt fra kyllingens indre.
Bland paprika, karrypulver, stødt kryddernellike, stødt kanel, citronskræl, hvidløg, hakket koriander samt salt og peber med smørret for at lave en jævn pasta.
Gør skindet løst hen over brystet på kyllingen og kom halvdelen af karrysmørret hen over brystkødet i et tyndt lag.
Spred resten af smørret ud på indersiden af kyllingen og kom også laurbærbladene derind. Bind benene sammen og lad den stå i mindst 1 time.
Klargør din grill til den indirekte tilberedningsmetode.
Sæt kyllingen direkte over bakken, dæk den til med låget og grill den i cirka 1 time eller indtil saften er klar, når den tykkeste del af låret stikkes med et tyndt metalspid.
 
Den er lækker med lauras jamaicanske ris og ærter. Og skal det være rigtigt autentisk, så smæk en cd med Bob Marley på og drik et glas Lauras caribiske rom punch.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her