Logo

Lauras hjemmelavede pølsekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse smager lidt som hjemmelavede pølser, men uden skind. De er utrolig hurtige at lave og smager vidunderligt sammen med: Hurtig chutney med tomat og rød peber, eller i boller, hvis du foretrækker det.
 
4 Portioner
750 g god kvalitet svinekød til pølser
3 skalotteløg eller ½ lille løg, meget fint hakket
1 spsk hakket frisk merian eller oregano
2 tsk hakket frisk timian eller salvie
1 ½ tsk Dijonsennep
salt og friskkværnet sort peber
 
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og del derefter blandingen i 8 portioner, og form dem derefter som små 10 cm store kager - de behøver ikke nødvendigvis at være fuldendte.
Grillsteg kagerne over medium varme kul 4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og gennemstegte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her