1 dåse kidneybønner i saltlage
2 peberfrugter
1 rødløg
1 fed hvidløg
1½ spsk olivenolie
1½ spsk vineddike
4 stykker laksefilet uden skind og ben (400-500 g)
Tilbehør:
Groft brød
Hæld kidneybønnerne op i en sigte, skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.
Skær peberfrugterne i små tern.
Skær løget i tynde både.
Hak hvidløget fint, og bland det med olie, vineddike, salt og peber til en dressing.
Vend kidneybønner, peberfrugter og løg grundigt sammen med dressingen.
Steg laksen ved jævn varme på en pande uden fedtstof 3 min. på hver side.
Krydr med salt og peber.
Servér laksen med bønnesalat og brød.
Tips: Drys evt. bønnesalaten med grofthakket basilikum eller persille eller finthakket frisk chili. I stedet for laks kan du anvende ørred.
--