Logo

Irsk banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bananer
Piskefløde
Brun farin
Whisky

Bananerne placeres på trækulsgrillen på eftervarmen.
Når bananerne er helt bløde inden i placeres de på en tallerken med stilken op.
Der laves et snit på langs af bananen, der åbnes så der er plads til fyldet.
Først hældes 2 cl Whisky i bananen, derefter drysses brun farin over efter behov og der pyntes med flødeskum.
Spises med ske.
Bananen serveres i solnedgangens skær efter en hyggelig grillmiddag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her