Tilpasset camping og Trangia sæt
2 rødspætter
6-7 kartofler
Smør og olie
Sauce:
100 g østershatte
100 g markchampignons
1 ½ dl mælk
Smørbolle se Smørbolle, sovs og sauce på camping
½ dl vand
En lille håndfuld dild
Salt og peber
Smør og olie
1 citron
Kartoflerne koges næsten møre, ca. 15 min. i den store gryde.
Tag gryden af blusset og lad den stå med låg (tallerken).
Svampene skæres i mindre stykker, og svitses i smør i den lille gryde.
Tilsæt mælk og lidt smørbolle til passende konsistens.
Kog igennem og tag gryden af blusset.
Fisken steges i lidt olie og smør på panden, ca 3 min. på hver side.
Tag fisken af panden, hæld vand på panden og lad det koge igennem.
Hæld opkoget i svampesaucen og kog det hele igennem.
Tilsæt til sidst dild, salt, peber og smag til med citronsaft.