Forberedelse: 30 min. (plus marineringstid) Grilltid: 20-25 min.
# Ingredienser
1 hare, delt i 8 dele
Marinade:
5 dl rødvin
2 dl olivenolie
1 laurbærblad
2 løg, skåret i skiver
4 hvidløgsfed, finthakkede
en hel del frisk timian
12 hele sorte peberkorn
havsalt og friskkværnet sort peber
* Tilberedning
A. Bland ingredienserne til marinaden i en stor skål.
Mariner harestykkerne i mindst 1 døgn i køleskabet.
B. Tag de marinerede harestykker ud af køleskabet 30 min. før de skal grilles.
Læg harestykkerne med skindsiden nedad på den varme del af grillen.
Drys salt og peber på, grill harestykkerne i 3-4 minutter på hver side.
C. Flyt stykkerne til den kølige del af grillen.
Grill harestykkerne til de er færdige (ca. 15 min.).
Lad dem hvile i 10 min. før servering.