1 ½ - 2 kg lammebryst
1 dl olie
1 spsk rosmarin
2 fed hvidløg
groft salt og peber
Salat:
300 g pasta
2 røde peberfrugter
5 tomater
1 agurk
100 g frosne ærter
1 salathoved
Dressing:
1 dl olie
½ dl vineddike
1 fed hvidløg
1 spsk dijonsennep
1 tsk groft salt
1 tsk groft peber
Kog pastaen og lad den køle af.
Tænd grillen, inde eller ude i haven.
Bland olie, rosmarin og hvidløg. Læg lammebrystet på en penslet rist. Del evt. lammebrystet således at den tykke del kan grille lidt længere. Pensel kødet med olie.
Grillsteg kødet i ca. 20 min. på hver side afhængig af varmen fra grillen. Drys salt og peber på, når det er stegt.
Bland salatdressingen. Skær grønsagerne i små stykker bland pasta og grønsager i dressingen.