Okseuller:
8 tynde skiver oksektykstegsfilet (ca. ½ cm a 80-100 g)
1 bdt persille
4 fed hvidløg
8 grillspid (træ eller metal)
Avocado:
2 avocado
½ citron, saften fra den
8 skiver chorizo, ½ cm tykke (eller anden stærk paprikapølse)
Majspakker:
4 hele majskolber med blade
4 træspid eller kødnåle
4 blade salvie
4 tsk smør
evt. popcorn
Oksetykstegsruller:
Læg de 8 skiver kød ud på bordet. Hak persille og hvidløg fint og fordel det på kødskiverne.
Rul hver skive rundt om fyldet og pres et grillspid igennem, så rullen lukkes.
Rullerne lægges på den varme grill og grilles 3-4 minutter på hver side.
Avocado med chorizo:
Halver de 2 avocado, skræl dem og fjern stenene.
Grill dem et par minutter på hver side og læg dem på en tallerken.
Stænk dem med saften fra den halve citron.
Grill de 8 skiver chorizo ganske kort på begge sider, skær skiverne i små tern og kom dem over avocadoerne.
Majspakker:
Majsbladene trækkes af, og kærnerne på selve kolben skæres fra.
Kernerne ristes let i en gryde med salvieblade og smør.
Smages til med salt og peber.
Udvælg 8 af de største majsblade og giv dem et let opkog i en gryde med vand.
Bladene skal ikke spises men skal bruges til at pakke majskernerne ind i.
Læg bladene 2 og 2 sammen og fordel majskernerne på dem.
Pak bladene sammen om kernerne så du har 4 pakker og luk hver pakke med en kødnål.
Pakkerne grilles 3 - 4 minutter på her side.
Ved serveringen åbnes pakkerne, og bladene kasseres.
Popcorn:
Prøv at poppe en portion popcorn og server dem til retten.
Det giver sjovt nok en god smagskombination.