Logo

Grillpølser med svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 udstenede svesker
½ l. skoldende varm te
2 spsk smeltet smør
4 pølser på ca. 90 g hver
 
Læg sveskerne i blød i teen, indtil den er kølet af, og sveskerne er svulmet op.
Det tager ca. 30 minutter.
Tænd grillen, eller forvarm en gasgrill.
Gør 4 spid klar.
Træspid skal ligge i koldt vand i 30 minutter først.
Hæld teen fra sveskerne, og sæt dem på spid.
Smør dem med smeltet smør, og sæt dem til side.
Steg pølserne over middelvarme kul i ca. 15 minutter, og vend dem af og til, indtil de har fået en lys og gylden farve.
Når pølserne er halvstegte lægges sveskerne på grillen, mens pølserne bliver færdige.
Tag sveskerne af spiddene, og server dem sammen med de varme pølser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her