1 grillmørbrad
1 tsk paprika
½ tsk stødt spidskommen
½ tsk fennikelfrø
1 tsk timian
2 spsk olivenolie
Salt, peber
4-5 skiver bacon
1 bdt. grønne asparges
Revet citronskal fra ½ økologisk citron
½ tsk dijonsennep
¼ dl citronsaft
¼ dl olivenolie
Salt, peber
2 spsk hakkede pistaciekerner eller ristede pinjekerner
1 potte basilikum
Tilbehør: små kartofler eller ciabattabrød
Vend kødet i en marinade af paprika, spidskommen, fennikel, timian og olivenolie og krydr med salt og peber.
Grill mørbraden 5-6 min. på hver side, ca. 12 min i alt.
Grill baconskiverne på begge sider til de er sprøde.
Bræk det nederste træede på aspargesen af og grill dem et par minutter på begge sider.
Anret aspargesene på tallerkenerne, bræk baconen i mindre stykke og kom det hen over sammen med pistaciekernerne. Dryp med dressing og drys med basilikum.
Skær kødet i skiver og server med salat.
--