Logo

Grillmørbrad med grillet aspargessalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillmørbrad med grillet aspargessalat

1 grillmørbrad

1 tsk paprika

½ tsk stødt spidskommen

½ tsk fennikelfrø

1 tsk timian

2 spsk olivenolie

Salt, peber

4-5 skiver bacon

1 bdt. grønne asparges

Revet citronskal fra ½ økologisk citron

½ tsk dijonsennep

¼ dl citronsaft

¼ dl olivenolie

Salt, peber

2 spsk hakkede pistaciekerner eller ristede pinjekerner

1 potte basilikum

Tilbehør: små kartofler eller ciabattabrød

 

Vend kødet i en marinade af paprika, spidskommen, fennikel, timian og olivenolie og krydr med salt og peber.

Grill mørbraden 5-6 min. på hver side, ca. 12 min i alt.

Grill baconskiverne på begge sider til de er sprøde.

Bræk det nederste træede på aspargesen af og grill dem et par minutter på begge sider.

Anret aspargesene på tallerkenerne, bræk baconen i mindre stykke og kom det hen over sammen med pistaciekernerne. Dryp med dressing og drys med basilikum.

Skær kødet i skiver og server med salat.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her