Logo

Grillet tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g frisk tun i 1-2 skiver
2 spsk jomfruolivenolie
2 spsk friskpresset citronsaft
1 fed finthakket hvidløg

Skær tunkødet i 8 terninger.
Bland olie med citronsaft og hvidløg, hæld den over tunkødet og mariner det i ca. 4 timer.
Grill det afdryppede tunkød over trækulsgløder eller steg det på en hed grillpande ca. 2 min. på hver side.
Server med salat og hvidløgsbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her