¾ kg hakket oksekød
300 g spæk
1 tsk salt
1 spsk sukker
21 vilde betelblade
7 træpinde
Vegetabilsk olie
Marinade:
1 spsk stødt fem krydderier
1 spsk karry
1 tsk gurkemeje
1 spsk sukker
1 spsk soya
1 spsk finthakket citrongræs
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk peber
Bland ingredienserne til marinaden og mariner oksekødet i 30 minutter. Steg spækket, køl det af og hak det i tynde strimler.
Mariner med salt og sukker og stil det til side i 15 minutter.
Udblød de vilde betelblade og dryp dem af.
Bland oksekød og spæk og bland det grundigt.
Pak farsen ind i betelplade, lav rullerne ca. 5 cm lange.
Sæt 3 ruller på hvert spid, pensl med olie og grill dem på begge sider i 5 minutter til bladene bliver let brændte.