Logo

Grillet dessertsalat af fersken og abrikos med "agurkesuppe"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ferskner
4 abrikoser
1 agurk
Saft af 1 ½ lime
1 spsk timianhonning
½ potte citronmelisse
4 kviste citrontimian (kan erstattes af almindelig timian)
 
Agurkesuppe: Skræl agurken og blend den med saften af 1 lime og timianhonning.
Stil "suppen" køligt.
Skær fersknerne i kvarte og abrikoserne i halve.
Dryp den overskårne flade med limesaft og grill frugterne med kødsiden nedad i ca. 10 minutter.
Anret desserten i fx vandglas.
Fardel frugten i glassene og drys med citronmelisse og citrontimian og kom "agurkesuppen" over.
Stik en ske i glasset og server desserten.
 
Tips: Denne dessert er god til en picnic - dog ikke i glos, men i en lille klar frysepose: Portionsanret i poserne og slå en knude. Når desserten serveres, rulles posens sider ned, og desserten spises med en ske.
Dog et lille godt råd til gæsterne: Lad være med at stille
posen, før der er spist op ! !

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her