Logo

Grillede torskefiletter med lime og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinade:
½ lime pr. filet
citronpeber

Fyld:
½ hakket løg
2 duske persille
5 fed hvidløg
250 g alm smør
4 fileter af torsk a ca. 300 g

Torsken dryppes med lime og citronpeber og trækker 2 til 3 timer.
Fyldet køres i en foodprocessor.
Torsken skæres i stykker a ca 150 g, lægges på folie og fyld ud over.
Herefter dobbelt alufolie.
Ca. 5 min. på hver side på grillen.

Tilbehør: Ris som er forkogt og steges i en wok med løg, porre og masser af paprika og kinesisk soya. Evt. med Hollandaise sauce til.

Server eventuelt med et hvidløgsflûte og en flaske kold chablis eller lign.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her