Logo

Grillede, fyldte blæksprutter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


10-armede små blæksprutter renses.
Kroppen skal helst ikke være længere end 10-12 cm.
Tag skind og arme af.
Tilbered et fyld på lige dele kartofler og gule­rødder i små tern, der ristes af med 2-3 fed hvidløg, 1 hakket løg og små tern af let tør chorizopølse efter smag samt chili, timian og hakket persille.

Køl fyldet lidt af og stop det i blækspruttekroppene og grill dem efterfølgende, til de er gen­nemvarme, ca. 5-10 minutter.
Grill armene med.
 
Tilbered en grøn salat med hakket skalotteløg og brødcroutoner samt evt. tomat og vend i en vinaigrette.
Anret de grillede kroppe og arme på salaten.
De fyldte blækspruttekroppe kan også steges stille og roligt på en pande.
Rensede blækspruttekroppe kan købes på frost i visse supermarkeder og hos fiske­handlere.
Det her var jo meget enkelt
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her