Logo

Grillede figner på spansk maner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede figner på spansk maner

Trækul:      Direkte

Gas:           Direkte/lav varme

Forberedelse: 20 minutter. Stegetid: 6-8 minutter

 

1 stang vanilje

115 g frisk blød gedeost

3 dl piskefløde

2 spsk sukker

12 friske figner

50 g mørk chokolade af god kvalitet

 

A. Skær vaniljen op med spidsen af en skarp kniv og skrab kor­nene ned i en skål. Kom gedeost i og rør vaniljen godt ud.

Pisk piskefløde og sukker til flødeskum i en ren skål.

Fold flødeskum­met ned i gedeosten.

Sæt cremen i køleskabet, til den skal bru­ges.

 

B. Skær med en lille skarp kniv et kryds i hver figen, så snittet går omkring tre fjerdedele ned.

Åbn fignerne, så de ligner blom­ster.

 

C. Bræk chokoladen i tolv små stykker.

Læg et chokoladestykke ned i midten af hver figen og grill fignerne direkte over lav varme i 6-8 min., til chokoladen er smeltet, og fignerne er blevet bløde.

 

D. Fordel de varme figner på 6 tallerkener og øs en skefuld creme over.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her