300 g oksesteaks 2 stk
hvidløgspeber
Tilbehør:
2-3 store gulerødder
1 bundt forårsløg
grønne bønner ad libitum
Marinade:
1 dl grønsagsbouillon
rosmarin
timian
peber
lidt citronsaft
1 spsk olivenolie.
Start med urterne.
Skræl gulerødderne til tynde flager med en kartoffelskræller.
Damp forårsløgene i letsaltet vand under låg i en gryde i 2-3 min., tilsæt de grønne bønner og lad det dampe yderligere et par minutter under låg.
Tag urterne op med en hulske og lad dem dryppe af i en si.
Giv gulerodsflagerne et ganske kort opkog i vandet og lad også dem dryppe af.
Marinade:
Giv samtlige ingredienser et opkog og smag marinaden til.
Overhæld alle tre slags urter med marinaden, mens de endnu er varme.
Drys bøfferne med hvidløgspeber og steg dem på begge sider på havegrill eller grillpande.
Server urterne lune eller kolde til, evt. ledsaget af flûte smurt med hvidløgskvark.