Logo

Fyldt svinemørbrad med feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
hakkede soltørrede tomater i olie
1-2 fed hvidløg
1 spsk oregano
1 pk bacon
feta efter behov
1 gl. champignon eller 250 g friske
 
Hakkede soltørrede tomater blandes sammen med presset hvidløg.
Champignoner hakkes groft og tilsættes.
Det hele blandes sammen med fetaost.
Svinemørbraden renses og skæres halvt igennem - som en lomme.
Fyldet lægges i mørbraden og bacon lægges ovenpå.
Steges ved 180°C i ca. 40 min eller på en kuglegrill.

Serveres med årstidens grønsager / salater samt kartofler eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 7.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her