Logo

Friskfanget ørred på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk friskfanget ørred a ca. 800-1500 g
Agurkesalat
citron
salt og peber
 
Rens ørreden, men behold hovedet på.
Tag en passende mængde agurkesalat, frisk citron saft, salt og peber og
fyld dette i fisken.
Pak den fyldte fisk ind i 2 lag alufolie og læg den på en varm grill og
vend den efter 10-12 min., alt efter størrelse, og giv den endnu 10-12
min. på den anden side.
Tag fisken af og lad den hvile i 5 min.
Server med tilbehør efter smag, årstidens grønt kan anbefales.
 
Tips: Kan laves i ovnen, men grill er at foretrække. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her