Logo

Fennikel-timianmørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad 
 
1 l. vand
1 dl sukker
2 spsk groft salt
3 spsk fennikelfrø
8 kviste timian
2 spsk sorte peberkorn
1 appelsin usprøjtet
 
Bland vand, sukker, groft salt, fennikelfrø, timiankviste og peberkorn.
Skræl appelsinen med en kartoffelskræller og kom skallerne i denne
blanding.
Bring den i kog, fjern den fra varmen og lad den afkøle.
Læg kødet i et glas- eller porcelænsfad, men ikke metal.
Hæld marinaden over og lad kødet ligge heri i ca. 24 timer i køleskabet.
Vend det en gang imellem.
Varm grillen op.
Tag kødet op og dup det tørt med køkkenrulle.
Pensl risten og læg kødet ovenpå drypbakken og grill over indirekte varme.
Si marinaden, smid væsken væk og smid krydderierne direkte på kullene. Luk grillen og grill ca. 1 time.
Lad kødet stå mindst 10 minutter før der skæres i det.
Tilbered grønsagerne imens.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her