Logo

Dijonmarineret mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mørbrad
dijonsennep
1 gulerod

Mørbarden skæres på langs, så den kan foldes ud i dobbelt bredde og smør den indvendig med dijonsennep. Drys med salt og peber. Riv guleroden groft og læg den i mørbraden, fold sammen og bind med bomuldssnor, så der er lukket tæt til.
Mørbraden brunes på en pande ved god varme, sku ned og hæld lidt vin ved.
Eller endnu bedre: steg på grill.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her