Logo

Smør med ristede chilier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smør med ristede chilier

Velegnet til grønsager, fisk, svine- og oksekød.

 

5 store røde chilier

1 spsk olivenolie

2 spsk hakket persille

225 g blødt smør

 

Læg chilierne i en lille bradepande og pensl dem med olie.

Rist dem i ovnen ved 230°C i 10-15 min.

Lad chilierne køle af, skrab kernerne ud og hak chilikødet groft.

Rør smør og chili sammen med persille, rul smørret ind i papir og sæt det i køleskabet, til det er blevet fast.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her