Det er vidunderligt til enhver slags grillet kød, især steaks.
1 tsk solsikkeolie
3 skalotteløg, meget finthakket
100 g letsaltet smør, blødt
1 spsk sorte peberkorn, groft knust
1 tsk Dijonsennep
¼ tsk salt
Varm olien på en lille pande, kom skalotteløgene på og steg dem forsigtigt i 6-8 minutter, indtil de bliver gylden brune.
Lad dem køle ned og bland dem i smørret sammen med peberkornene, sennepen og saltet.
Kom det på et stykke plastfolie eller "slip-let" bagepapir, form det til en rulle, der er cirka 4 cm tyk og pak det godt ind.
Stil det på køl, til det bliver fast eller skal bruges.
Hvad kan være bedre end denne velsmagende smør, der kan laves i forvejen og kan holde i op til 1 uge i køleskabet eller op til 2 måneder i fryseren. De er gode skåret i skiver og serveret på enhver slags grillet kød eller grønsager, især majs og bagte kartofler. Så kom i gang og hiv smørret frem.