Logo

Citronkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citronkylling

 

Køb overlår, når de er på tilbud. De smager dejligt stegt på spid.

Til 4 personer Marineringstid: 2-4 timer Tilberedningstid: ca. 45 min.

 

#

1 stor kylling eller 8 kyllingelår

salt

citronmelisse eller persille

 

Marinade:

1 dl olie

2 citroner

½ tsk peber

1 fed hvidløg

½ tsk stødt ingefær

2 hele nelliker

*

 

1. Skær evt. kyllingen i passende stykker.

Pisk en marinade af olie, saft af 1 citron, presset hvidløg, ingefær og groft knuste nelliker og peber.

Hæld marinaden over kyllingestykkerne og stil det koldt i mindst 2 timer.

Vend kødet af og til.

 

2. Tør marinaden af kødet og læg det på grill-risten.

De skal vendes flere gange og pensles med marinaden.

 

3. Skær den sidste citron i tykke skiver, der lægges et øjeblik på grill-risten, lige inden kødet er færdigt.

Først da drysses med salt.

 

4. Ved serveringen lægges en skive citron på hver tallerken.

Pynt med citronmelisse eller persille.

Som tilbehør gives bagte kartofler med persillesmør eller en salat af kogte kartoffelskiver og grønærter i en citron-olie marinade.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her