Logo

Citron- og honningmarinerede rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citron- og honningmarinerede rejer

En anderledes rejesalat til brødet eller som tilbehør til en grøn salat.

 

6 spsk olivenolie

3 spsk citronsaft

1 spsk akaciehonning (eller anden flydende honning)

1 bundt finthakket dild

havsalt og friskkværnet sort peber

400 g friskpillede rejer (alternativt kan anvendes rejer i lage)

 

Rør ingredienserne sammen og smag til med finthakket dild, salt og peber.

Tilsæt rejerne og lod dem trække i dressingen i nogle timer.

De bør ikke stå for koldt, da dressingen kan have tendens til at stivne.

Hæld citron- og honningdressingen fra før servering.

 

Tips: Husk at skaldyr har en meget kort holdbarhed, når de udsættes for sol og varme.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 8.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her