Logo

Chili-ruller på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fars:
500 g hakket svinekød, ca. 10% fedt
1 æg
2 spsk rasp
1 tsk salt
¼ tsk peber
2 skiver skinke
2 tsk chilisauce
3 - 4 spsk persille

Hakket kød, æg, rasp, salt og peber blandes sammen til en fars.
Skinke og persille hakkes fint og røres i farsen sammen med chilisaucen.
Tril farsen i 2 pølser. Del hver pølse i 8 stykker, som formes til aflange ruller. Sæt dem på spid enkeltvis eller på række.

Grilles ca. 4 minutter på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her