Logo

barbecuedressing med røget ketchup (BBQ)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Anderledes barbequemarinade eller dressing hvor ketchup ryges i en gryde med bøgesavsmuld. Hertil tilsættes blandt andet ingefær. hvidløg og soja. Perfekt til grillretter.

Marinade og dressing, 4 dl

 

2 dl ketchup

1 dl bøgesavsmuld

2 spsk soja

revet skal og saft af ½ appelsin

1 lille knold ingefær, revet

1 fed hvidløg, revet

3 spsk brun farin

1 dl sesamolie

 

Hæld ketchup i en lille skål.

Kom savsmuld i en gryde, som er større end skålen med ketchup.

Varm gryden op på komfur eller grill, så savsmul­det begynder at ryge.

Stil skålen med ketchup ned i gryden og dæk med låg.

Lad ketchuppen ryge i 10 minutter og afkøl den let.

Tilsæt soja, revet appelsinskal og -saft, revet ingefær, revet hvidløg, brun farin og sesamolie.

Pisk ketchuppen glat.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her