Logo

Bøf stroganoff på bål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g skært oksekød
100 g margarine/olie
3-4 løg
500 g champignon
1 stor ds tomatkoncentrat
75 g hvedemel
2 ½ dl fløde 13% eller sødmælk
salt
peber
paprika
vand

Løgene skæres i små terninger og brunes i gryden.
Kødet skæres i strimler, ca. 1 cm. tykke, der brunes sammen med champignon i skiver, krydderier og tomatpure.
Vand tilsættes til det dækker og retten småkoger i ca. 45 minutter.
Skyen jævnes og fløde/mælk tilsættes.
Kan serveres med kartoffelmos eller ris og salat.
Ud i naturen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her