Logo

Asparges på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvide eller grønne asparges
olie
citronmelisse

De hvide asparges skrælles, flækkes på langs og halveres. På de grønne brækkes den nederste end af.
Læg dem i en skål, hak citronmelisse og kom det i skålen sammen med lidt olie, salt og peber. Bland et godt og det er klar til grillen.
Grill dem forsigtigt, så de ikke bliver sorte

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (10 stemmer)
Siden er blevet set 4.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her