Logo

Ahornsirup, balsamico og koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lidt sødt og lidt surt er den perfekte kombination til svinekød. Når der er sødme i marinaden, skal du være lidt forsigtig med varmen på grillen eller panden. Sukkeret bliver nemlig nemt lidt for mørkt.

4 svinekoteletter
3 spsk olie
2 spsk balsamico eddike
2 spsk ahornsirup
½ dl hakket persille
en knivspids stødt nellike
salt og peber

Rør marinaden sammen i en skål, og vend med kødet.
Lad trække i køleskab ca. 1 time.
Tag ud, og steg eller grill kødet.

Tips: Brug den samme marinade til grillspid med stykker af svinemørbrad og chorizopølse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her