Logo

Hundemad - Leverkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kop hvede spirer,

ca. 500 gram lever (kalve/kvielever er magreste),

1 ½ kop løse majs,

3 æg,


 

Ingredienserne blandes i samme rækkefølge som opskriften og røres i ca. 4 min.
Hældes i en smurt bradepande og bages ved 180°C i ca. 20 min.

Skæres i passende stykker mens den er varm, køles af og kommes i bøtter eller fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her