Logo

Hundemad - Lever bagt/kogt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En hel svinelever skæres i skiver, der koges i ca 1 time i vand tilsat salt.

Når leverstykkerne er kølet af, skæres de i små stykker (ca. ½-1 cm. X ½-1 cm).

Stykkerne deles i to portioner der bages hver for sig i ovnen i ca. 1 time ved ca. 175°C.

Kogevandet sies og levertrevler blendes igennem sien.

Dette kogevand er godt til at sætte hundens tørkost i blød i.


Vær forberedt på, at der lugter af bagt lever i hele huset i flere timer, men hvad gør man ikke for sin elskede hund.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 7.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her