Logo

Ostetoast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ostetoast

4 stk toast:

4 pitabrød
25 g blødt smør
4 skiver kogt skinke (ca. 100 g)
200 g Karoline's Revet Mozzarella
2 tomater i skiver (ca. 100 g)
groft salt efter behag
friskkværnet peber


Flæk pitabrødene og smør ydersiderne med smør.

Læg de flækkede pitabrød, med smørsiden udad, sammen om skinke, ost, tomatskiver, salt og peber.

Ostetoastene kan tilberedes på forskellige måder:

Pande: Steg ostetoastene i en pande ved jævn varme, ca. 3 min. på hver side.

Ovn: Læg ostetoastene på et stykke bagepapir og træk det over på en varm plade. Gratiner toastene midt i ovnen, ca. 7 min. ved 250°C.

Sandwich-rister: Rist ostetoastene i en sandwich-rister i ca. 3 min.

Tips: Ostetoastene kan også tilberedes med grove pitabrød.
Fryseegnet: Nej

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her