Logo

Kyllingespid med peanut­smag og eksotisk salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingespid med peanut­smag og eksotisk salsa


#

500 g hakket kylling eller kalkun

1 finhakket løg

3 spsk peanutbutter

1 dl rasp

1,5 dl mælk

1 spsk citronsaft

1 spsk honning

1,5 tsk salt

friskkværnet peber

12 træspid

Eksotisk salsa:

1 nektarin

½ mango

¼ honning- eller netmelon

½ rød chili

saft fra ½ citron

1 spsk honning

evt. hakket frisk koriander

Tilbehør: ris

 *


Læg spiddene i vand.

Bland farsen grundigt sammen.

Form med våde hænder 12 aflange pølser eller små frikadeller.

Steg kødbollerne, og sæt dem på spiddene bagefter, eller stik dem på spiddet rå, og grill dem derefter forsigtigt over svag varme, til de er gennemstegte.

Skær nektarin, mango og melon i små tern.

Fjern kernerne fra chilien, og skær den i små tern.

Bland citronsaft og honning, og hæld det over frugten.

Spis spiddene med ris og eksotisk salsa.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her