Et rigtigt festmåltid med rødbedecarpaccio og sennepsdresseng
#
Frikadeller:
350 g lys fisk mellemfint hakket eller efter ønske
1 knivspids karry
salt og peber
1 finthakket porre
olie til stegning
*
Bland alle ingredienser og form til frikadeller som steges i olie.
Tag fiskene af panden, når de er færdigstegte.
Server og gem resten til pålæg.
Remoulade:
1 dl fromage frais
4 finthakkede syltede agurker, drænet for væde
1 spsk mayonnaise
karry efter smag
1 tsk sukker
salt og peber fra kværn
2 tsk reven løg
Bland alle ingredienser og smag til.
Rødbedecarpaccio med sennepsdressing:
250 g rødbede i papirtynde skiver
1 lille finthakket løg
Dressing:
1 spsk olie
1 spsk sennep
knivspids presset hvidløg
1 spsk citronsaft
1 spsk ahornsirup eller andet sødligt.
Bland dressingen og smag den til.
Hæld den over rødbederne og smag til igen.
Lad den gerne marinere ½ times tid.
Kartofler kogt med laurbær:
4 kartofler,
2 laurbær,
lidt peberkorn, salt.
Kog kartoflerne i 20 min med krydderierne i vandet.