Logo

Verdens bedste banankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
225 g margarine
460 g sukker
4 æg
5 bananer (eller 3 meget modne)
50 g knuste nødder
50 g havregryn
1 ¼ dl kærnemælk
½ tsk salt
2 tsk natron
2 tsk vaniljesukker
375 g hvedemel
 
Pynt: smeltet mørk eller lys chokolade eller glasur
 
Fedtstoffet smeltes og røres godt sammen med sukker.
Tilsæt æggene ét af gangen. Mos bananerne og kom dem i.
Tilsæt hvedemel, vanilje, salt, natron.
Efter et par minutters omrøring, tilsættes de knuste nødder, havregryn og kærnemælk.
Rør godt, så det er en jævn dej.
Bages i en smurt bradepande, ca. 30x40 cm. 200ºC forvarmet ovn ca. 1 time.
Når kagen er dampet af, smøres det smeltede chokolade på toppen af kagen.
 
Tips: Meget stor og mættende kage, som holder sig frisk længe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her