Logo

Vanilliesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Creme anglaise

¾ l mælk
¼ l piskefløde
1 st vanilje
150 gr sukker
10 æggeblommer

Mælk og fløde koges op med vaniljen. Sukker og æggeblommer piskes godt sammen.
Lidt af den kogende mælk/fløde hældes over i sukker og æggeblommemassen under piskning for at udjævne temperaturen mellem æggene og mælken. Derefter piskes æggemassen over i mælk/fløden. Det hele lunes op indtil cremen jævner - må ikke koge! Det hele sigtes og stilles på køl.

TIPS: Vanilliesaucen kan også smages til med alkohol som feks. whisky, calvados. Eller i stedet for vanilje kan man komme 1 stang kanel eller kardemomme i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her