Logo

Vanilje cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vanilje cupcakes

Indbegrebet af cupcakes. Erstat eventuelt halvdelen af sukkeret med hjemmelavet vaniljesukker - det fremhæver vaniljesmagen på helt fantastisk vis.

 

18 cupcakes:

225 g usaltet smør

225 g sukker

225 g hvedemel

2 ½ tsk bagepulver

4 æg

1 tsk vaniljeekstrakt

 

Varm ovnen op til 175°C og læg 18 papirforme i muffinforme.

Kom alle ingredienser i en skål og pisk dem sammen med en elektrisk håndmikser, til dejen er glat og bleg - det tager 2-3 minutter.

Fordel dejen i papirformene og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formene ud af ovnen og lad dem køle af i 5 minutter.

Løft papirformene op af formene og lad dem køle af på en rist.

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Safrancupcakes

Følg basisopskriften.

Tilsæt 1 knsp safran til 2 spsk kogende vand.

Lad det trække i 5 minutter. Rør safran og vand i dejen, efter at den er rørt sammen.

 

Mandelcupcakes

Følg basísopskriften.

Tilsæt 3 spsk malede mandler til dejen og erstat vaniljeekstrakt med 1 tsk mandelekstrakt.

 

Vaniljecupcakes med rosiner

Følg basisopskriften.

Tilsæt 75 g lyse rosiner til dejen, efter at den er rørt sammen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her