Logo

Toscansk Focaccia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

½ liter lunkent vand
1 tsk salt
50 g gær
ca. 500 g hvedemel
rosmarin
salt
olivenolie

Hæld vandet i en skål, opløs gæren og saltet, rør gradvist hvedemel i, indtil konsistensen svarer til en tyk vælling. Lad det stå ½ time.
Rør og ælt efterhånden mere hvedemel i, indtil dejen samler sig og lige akkurat slipper hænderne. Rul den ud i ca 1 cm tykkelse, pensl med olivenolie og drys med rosmarin og salt. Sæt til hævning ½ time. Bag ved fuld varme til det er smukt lysebrunt på overfladen.

Velegnet til antipasta eller en hurtig frokost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her