1 dobbelt pakke Ladyfingers (købes i osteforretning eller laves selv)
1 snapseglas cognac
1 snapseglas mandellikør
½ dl stærk kaffe
500 g mascarpone
2-3 dl sukker
3 æggeblommer
3 æggehvider
2 blade husblas
½ tsk citronsaft
Pensl kagerne ganske lidt med cognac, likør og kaffe.
Pisk sukker og æggeblommer helt hvidt og æggehvider helt luftige.
Sukkermassen blandes i mascarponen sammen med citronsaft, det
smeltede husblas og resten af kaffen.
Vend forsigtigt æggehviderne i.
I en springform lægges kagerne i et lag i bunden, så bunden er dækket
så meget som muligt.
Herpå kommes halvdelen af mascarponemassen, som fordeles jævnt uden
at komme alt for meget op ad kanten.
Gentag så der bliver et til lag.
Husk at sørge for, at der ikke er alt for meget op ad kanterne, så
springformen lige kan klipses af.
Sæt kagen i køleren natten over og nyd den med det største velbehag
dagen efter.